Kesäpentuja

Femma (Gill’s Love Of My Life) on astutettu Sulolla (Dewmist Boquistador ) ja todettu kantavaksi. Pennut syntyvät juhannuksen tienoilla ja ovat luovutuksessa elokuun alkupuolella.

R-pennut löysivät ihanat omat kodit ❤

Advertisement

Kaikki Gill`s Q -pennut ovat alustavasti varattu. Seuraavat pennut mahdollisesti kesällä 2022.

6.8. Rauhallista elämää..

No niin tässä kävi… muut lähtivät suihkuun ja sitten omiin koteihinsa, mutta multa puuttuu vielä sellainen. Kasvis nimesi mut Rauhaksi, jos vaikka nimi olisi enne. Oikeasti mä oon terävähampainen hirviö. Mun hieno nimi on Gill’s Somebody to Love =) ja mun paras kaveri on nyt tää panda.

IMG_3152

Näyttelymenestystä

Ebba tänään Mynämäen ryhmänäyttelyssä ERI1, SA, PN4 ja SERT. Pisamanaama esiintyi mallikelpoisesti ja kivaa oli. Tuomarina Zofia Konderla, Puola.

KesäKisu

Kisu (F. Wedding Kiss) lähti kesälomalle poikansa G. Big Mac luo… ja kuten kuvista näkyy hyvin viihtyy ❤ Kiitos Ansulle =)  Kuvat: Annemari Toivonen

 

Helatorstain hupia

Käytiin nautiskelemassa aurinkoissa säässä Naantalin rannassa Match Shown tunnelmasta ja vähän harjoittelmassa spanielin kanssa ulkonäyttelyn saloja. Mukana myös Pipsa ja Lumi.

Leppoisa päivä ja palkintojankin tuli =)

Kesän jälkeen….

Gill’s koirat eivät ole viettäneet hiljaiseloa kesällä ja syksyllä, vaikka täällä sivustolla onkin ollut hiljaista. On uitu, lenkkeilty, otettu mutakylpyjä,  veneilty, rallytokoiltu, noudettu, oltu lasten/eläintenvahteina, telttailtu, mökkeilty, tehty puuhommia, sienestetty  ja oltu ihania seurakoiria ja pääsosin terveinä, vain Wanda rassu joutui käärmeen puremaksi.

Koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa niin olkaa hyvä. Kiitos kaikille ihanista kesä-ja syksykuvista ❤

 

Nyt hän on täällä…

Saammeko esitellä Twinkle Gossip Starts Here (Ch Glenbrows Manifesto-Ch Glenbrows Sonnet) synt. 22.3.2016. Ja ei, en ole vaihtamassa rotua, vaan laajentamassa valikoimaa =)

FullSizeRender